Tips voordat u Bitcoin koopt

Tips voordat u Bitcoin koopt

bitcoin kopen

Voordat u Bitcoin koopt, moet u de risico's kennen. Piramideschema's en pump-and-dump-schema's zijn illegaal. U wilt deze misschien vermijden, maar ze kunnen u veel geld kosten. Hoewel het mogelijk is om te profiteren van marktpieken zonder de wet te overtreden, moet u voorzichtig zijn. U kunt het slachtoffer worden van een IRS-audit bitcoin kopen. Hier zijn enkele manieren om ze te vermijden. Zorg ervoor dat je een gezond noodfonds hebt voordat je Bitcoin koopt.

Om bitcoin te kopen, moet u een bankrekening, creditcard of bankpas hebben. Bankrekeningen zijn het beste als u een grote hoeveelheid Bitcoin koopt. Alleen voor kleinere aankopen is een pinpas of creditcard een goede keuze. Creditcards brengen doorgaans hogere kosten met zich mee, dus het is onverstandig om bitcoin met een creditcard te kopen. Een bankrekening daarentegen is sneller en je hoeft geen aparte rekening te openen. Bovendien bedragen de kosten voor het overboeken van geld over het algemeen minder dan 1%. Sommige beurzen zien zelfs af van de vergoeding.

Als je eenmaal hebt besloten om Bitcoin te kopen, moet je een makelaar kiezen. Makelaars zoals Kraken bieden de beste service, maar je moet voorzichtig zijn bij het kiezen van een. Sommige makelaars bieden deze optie mogelijk niet aan, dus zorg ervoor dat u hun reputatie onderzoekt voordat u een beslissing neemt. Kijk ook of ze een overstapmogelijkheid bieden. Niet bij alle makelaars kunt u uw geld naar uw nieuwe account overboeken. Als u voor het eerst Bitcoin koopt, kunt u bang worden en fouten voorkomen.

Meer info over dit artikel: Bitcoinmeester.nl

Related Posts